Lekker naar Turkije

Krijg je hier ook vakantiekriebels van? Geef ze door op Twitter!

Op vakantie naar Turkije met Sunweb

Karin's Choice neemt je mee naar het 'echte Turkije'

Wie een mooie zonvakantie wil combineren met een ontmoeting met het 'echte Turkije' kan terecht bij Karin's Choice. Deze Nederlandse reisaanbieder belooft je mee te nemen naar de pure gastvrijheid, rijke cultuur en prachtige natuur van Turkije. Wij hebben de keuze van Karin eens goed bekeken en we zijn enthousiast!

Ontdekken en beleven

Even helemaal weg van de hectiek van alledag en vanuit kleinschalige accommodaties de vakantiebestemming zelf ontdekken en beleven, dat is waar het bij Karin's Choice om draait. In plaats van grote all-inclusive hotels kiest Karin voor authentieke plaatsjes. De vliegreis en huurauto zijn altijd inclusief.

Klassieke oudheden, authentieke dorpjes

We bekeken als eerste het aanbod van Karin's Choice aan het noordelijke deel van de Egeïsche kust. Hier vind je niet alleen uitgestrekte stranden, maar ook een achterland vol klassieke oudheden en authentieke dorpjes. Aan de rand van het dorp Güzelcamli ligt bijvoorbeeld Panion Park Residence. Vanaf het dakterras kijk je zo over de landerijen en de bossen naar de zee en vlakbij vind je het Milli Park, een groot nationaal park waar je kunt genieten van de natuur en waar je heerlijk kunt picknicken aan één van de helderblauwe baaien. Daar krijgen we direct zin in!

Vakantie voor levensgenieters

Vervolgens neemt Karin je mee naar het zuiden van de Egeïsche kust, met verlaten stranden en kleurrijke markten, mooie steden en authentieke dorpjes. Er is een grote keuze uit hotels, villa's, appartementen en zelfs een luxe penthouse. Stuk voor stuk met een bijzonder verhaal. Het intieme boutiquehotel Antik Zeytin bijvoorbeeld, met adembenemende uitzichten: Voor je over de glooiende heuvels met in de verte de helderblauwe Egeïsche zee en aan de achterkant de beboste hellingen van het Karadag gebergte, waar roofvogels zoals haviken, uilen en valken hun thuis hebben. Vakantie voor levensgenieters!

De geuren van bloemen en kruiden

Ook aan de Lycische kust heeft Karin's Choice de mooiste plekjes voor je gevonden. Pastoral Vadi bijvoorbeeld, een ecoboerderij bij een authentiek boerendorp, waar je helemaal tot rust komt tussen de geuren van bloemen en kruiden. Op korte afstand vind je het strand van Olüdeniz, één van de mooiste van de wereld. Op het schiereiland Cukurbag, bij het idyllische Kas, vind je Eleni Hotel met een vrij uitzicht over zee en een schitterend zwembad. En in Dalyan vind je AliBaba Boutique, waar schoonmama Meryam je graag Turks leert koken.

Weg van het massatoerisme

<Tenslotte brengt Karin's Choice je naar de Turkse Rivièra, naar de Almira Boutique bungalows bijvoorbeeld, aan de voet van de Vuurberg en ver weg van het massatoerisme. Vanaf je eigen bungalow met veranda geniet je hier van de prachtige omgeving. Of naar Gul Mountain Resident, waar je verblijft op maar liefst 1250 m hoogte, tussen besneeuwde bergtoppen en de groene, beboste dalen. Puur natuur!

Ons eindoordeel

Karin's Choice biedt inderdaad een heel bijzonder vakantieaanbod. Niet alleen zoekt zij de mooiste en meest rustige plekjes op, ook de accomodaties zelf zijn stuk voor stuk bijzonder. En omdat de vakanties ook nog eens heel voordelig zijn, zijn wij erg enthousiast over deze reisaanbieder. Lekker naar Turkije dus, met Karin's Choice.