Lekker naar Turkije

Krijg je hier ook vakantiekriebels van? Geef ze door op Twitter!

Gümbet: paradijs voor jong en jong

Gümbet Bay

Op zo 'n 2 kilometer van Bodrum ligt de gezellige badplaats Gümbet. Een mooie baai met zandstrand nodigt uit voor een ontspannen vakantie. De witte huisjes en een gezellige hoofdstraat vormen het decor waarin je 's avonds lekker kan eten en stappen. En Bodrum ligt binnen handbereik… Een ideale plek voor als je jong bent of jong wilt blijven!

Alles is nieuw

Gümbet heeft zich ontwikkeld van 'het strand van Bodrum' tot een zelfstandige badplaats. Verwacht geen oude stad, alles is nieuw. Een ideale plek voor een zonvakantie dus. die door de nabijheid van het uitgaansleven van Bodrum erg populair is bij jongeren. Heb je geen zin om je vakantie tussen de jongeren te vieren, is het verstandig daar goed naar te informeren bij het boeken… maar ben je jong of voel je je jong, kun je je hier helemaal uitleven!

Betoverend mooi

Gumbet, Bootje aan het waterMaar genoeg daarover: het is vakantie en het langgerekte zandstrand van Bodrum is absoluut één van de beste in de streek. De baai is bovendien betoverend mooi. Langs het strand loopt een gezellige promenade waar je wat kan eten en drinken. 's Avonds is de hoofdstraat het uitgaansgebied voor de jongere vakantiegangers. Partytime!

Er-op-uit

BodrumMaar eerst gaan we er op uit: vanuit Gümbet kun je met de boot de zee op, voor een heerlijk dagje zwemmen, snorkelen en ontspannen. Er worden ook diverse bootexcursies aangeboden. En er zijn excursies over land, zoals een jeepsafari, een dorpentocht en een bezoek aan Karaada, het 'zwarte eiland'. Hier vind je thermale baden. En natuurlijk breng je een bezoek aan Bodrum, met z'n mooie burcht en zijn gezellige winkels.

Uitgaansleven

Leuke excursie gehad? Of een lekker dagje aan het strand? Dan kun je 's avonds uit je dak gaan in de vele uitgaansgelegenheden van Gümbet. Lekker dansen in de Atlantis Bar of kijken en bekeken worden in de Club X-bar, waar je zowel binnen als buiten kunt dansen. En o ja: of het nu voetbal is of niet, de Oranje Bar is altijd open. Zo voel je je ongetwijfeld helemaal thuis in het gezellige Gümbet. Have fun!


Voorproefje zien? Klik op deze afbeelding en wandel mee langs het strand: