Lekker naar Turkije

Krijg je hier ook vakantiekriebels van? Geef ze door op Twitter!

Op vakantie naar Turkije met Sunweb

Voordelig en voor elk wat wils:

Met Harry van de Sunweb naar Turkije!

Misschien is hij wel de bekendste reisleider van Nederland: Harry van de Sunweb. In opvallende reclamespots laat hij ons zien hoe we door Sunweb tijdens de vakantie in de watten worden gelegd.

Maar maakt Harry dit ook waar?
Wij hebben het aanbod van Sunweb in Turkije voor je onder de loep gelegd, en wat denk je? Harry brengt je naar de mooiste zonbestemmingen in Turkije.

Rechtstreeks boeken

Eerst even over Sunweb zelf. Deze succesvolle Nederlandse reisorganisatie is anders dan anderen alleen rechtstreeks via internet te boeken. Geen tussenkomst van reisbureaus dus, waardoor ze de vakanties extra voordelig aan kunnen bieden. En veilig, want uiteraard is Sunweb aangesloten bij de ANVR en SGR.

1001 bestemmingen

Harry heeft het goed bekeken. In Turkije brengt Sunweb je naar 1001 bestemmingen aan de Noord-Egeïsche kust, de Zuid-Egeïsche kust en de Turkse Rivièra. Van Alanya tot Bodrum en van Dalyan tot Ölüdeniz. Van kleinschalig en authentiek tot pure verwennerij met een all inclusive formule.

Turkse Rivièra

2003-12-28 01-04 Türkei 016 AlanyaAan de Turkse Rivièra kun je genieten van een helder blauwe zee, brede stranden, gezellige stadjes en langs de gehele kustlijn een indrukwekkend gebergte. Zo biedt deze regio de perfecte mix voor iedereen die van de zon wil genieten, maar ook van leuke uitstapjes, gezellige bazaars en bijzondere plaatsjes. In en rondom Antalya vind je indrukwekkende hotels, waar het je aan niets ontbreekt. Prachtige natuurparken nodigen je uit voor een bezoek. Side ligt centraal tussen Antalya en Alanya en bied je een gezellige sfeer en veel oudheden op korte afstand. En in Alanya vind je gezellige appartementen en minder grote hotels. Hier kun je genieten van schitterende flora en plaatsjes met een typisch Turks karakter. Kortom: Sunweb is thuis aan de Turkse Rivièra!

Op vakantie naar Turkije met Sunweb

Zuid-Egeïsche Kust

ViewDe Zuid-Egeïsche kust wordt ook wel de Klassieke Kust genoemd. Her vind je bekende plaatsen als Marmaris en Fethiye. De diepblauwe zee grenst aan olijfbomen, naaldbomen, rotsen en lange uitgerekte stranden. Met een heerlijke watertemperatuur is deze regiio ideaal om te duiken of te snorkelen. Ideale omstandigheden voor een actieve én luie vakantie dus, check het bij Sunweb!

Egeïsche Kust

Insel vor KusadasiAan de Egeïsche kust vind je bekende badplaatsen als Kusadasi, Bodrum, Bitez en Gümbet. Elk met een eigen sfeer en te midden van tropische vegetatie, stranden en mooie baaien. In dit vruchtbare gebied groeien veel druiven, die onder meer gebruikt worden voor rozijnen. Sunweb biedt accomodaties in al deze plaatsen aan, maar ook in het minder bekende Gündogan, Torba en Turgutreis. Genoeg keuze dus!

Ons eindoordeel

Harry mag wat ons betreft trots zijn: Sunweb bied je het complete aanbod bestemmingen in Turkije, met een enorme keuze accoodaties tegen aantrekkelijke prijzen. Wie onbezorgd wil genieten van een heerlijke zonvakantie vindt bij Sunweb altijd een passende vakantie.


Op vakantie naar Turkije met Sunweb